Nyt Koncept - vi serverer surdejspizza og lækre forretter istedet for pizza. Ny hjemmeside kommer snart.

Eksotisk stemning på havnen

Jefe leverer varm og hyggelig stemning i farverige omgivelser med udsigt over havn og Vor Frue Kirke.

Imødekommende og dedikerede medarbejdere

Jefe består af et dedikeret team, hvor fokus ligger på god service, høflighed og hyggelig energi på højt niveau.

Hyggelig og tilbagelænet atmosfære

God musik i baggrunden, udsigt over havnen, varme farver – dertil god mad og drinks. Det bliver vidst ikke meget bedre end det!

JEFE – en drengedrøm der kom til livs

Konceptet og de første snakke omkring ”Jefe” har rejst mange kilometer de sidste par år, mellem Asger og hans hjem i Kalundborg, og hans bedste ven, Mads, og hans udenlandske hjem i Noosa, Australien. De har begge haft en stor indflydelse på hinanden fra en ung alder;
Fra at blive bedste venner i skolen, til at rejse verden rundt sammen – altid med surf udstyr involveret, før deres veje skiltes for at rejse videre individuelt.

Både Asger og Mads fandt sig selv i Australien, hvor de begge blev introduceret til kokkeverdenen. Det var her de begge fandt deres kærlighed for madlavning, i et sted med en utroligt kulturel diversitet i restaurant scenen, med fokus på service og kvalitet.

Hen over de sidste par år, har Asgers Bar og Asgers Fisk været et stempel for havnekultur i Kalundborg, hvor der både er blevet serveret til elskere af Italiensk mad, Burgerelskere, Vinelskere og meget mere. Drengene har besluttet, at dele et helt nyt koncept med Kalundborg, hvor Asgers Bar giver plads til Jefe – et mexicansk køkken og bar. Her bliver den danske kultur bragt til værks gennem deres venskab, hvor den autentiske smag og stemning fra den mexicanske streetfood, samt den afslappede spiseoplevelse fra Australien, bliver inkorporeret i dagligdagen.

Derfor vil vi igen byde velkommen til alle Øl-elskere, vin-elskere, foodies, solnedgangs-elskerne, samt alle der vil have en bid af god stemning. Vi håber på at bringe jer på en lille eksotisk rejse i vores eget lille slice of paradise, Jefe.

Cocktails & drinks

Vin

Mexicansk cuisine

Take away

Gratis Wi-Fi

Mulighed for p-plads