Nyt Koncept - vi serverer surdejspizza og lækre forretter istedet for pizza. Ny hjemmeside kommer snart.

Eksotisk stemning på havnen

Asgers bar leverer varm og hyggelig stemning i farverige omgivelser med udsigt over havn og Vor Frue Kirke.

Imødekommende og dedikerede medarbejdere

Asgers bar består af et dedikeret team, hvor fokus ligger på god service, høflighed og hyggelig energi på højt niveau.

Hyggelig og tilbagelænet atmosfære

God musik i baggrunden, udsigt over havnen, varme farver – dertil god mad og drinks. Det bliver vidst ikke meget bedre end det!

Asgers bar – en drengedrøm der kom til live

Konceptet og de første tanker omkring ”Asgers bar” har rejst mange kilometer de sidste par år, mellem Asger og hans hjem i Kalundborg, og hans tidligere hjem i Noosa, Australien.

Asger fandt sig selv i Australien, hvor han for alvor blev introduceret til kokkeverdenen. Det var her han fandt hans kærlighed for madlavning, i et sted med en utroligt kulturel diversitet i restaurant scenen, med fokus på service og kvalitet.

Hen over de sidste par år, har Asgers Bar og Asgers Fisk været et stempel for havnekultur i Kalundborg, hvor der både er blevet serveret til elskere af Italiensk mad, Burgerelskere, Vinelskere og meget mere. Asger har efter mange forskellige koncepter besluttet, at gå tilbage til det italienske køkken, og servere ærlige og helt fantastiske surdejs pizzaer. I maden bliver den lokale kultur bragt til værks gennem samarbejde med lokale leverrandører og småbutikker. Der er høj fokus på kvalitet, og det kan smages. 

Derfor vil vi igen byde velkommen til alle Øl-elskere, vin-elskere, foodies, solnedgangs-elskerne, samt alle der vil have en bid af god stemning. Vi håber på at bringe jer på en lille stemningsfuld rejse i vores eget lille slice of paradise, her på havnen i Kalundborg

Cocktails & drinks

Vin

Italiensk cuisine

Take away

Gratis Wi-Fi

Mulighed for p-plads