Nyt Koncept - vi serverer surdejspizza og lækre forretter istedet for pizza. Ny hjemmeside kommer snart.

Harmonisk frirum

Bar i Kalundborg Havn

Asgers Bar i Kalundborg Havn ligger i uforstyrret omgivelser med udsigt ud over havn og Vor Frue Kirke. Kun et stenkast fra Asgers Bar ligger den velkendte Asgers Fisk.

Imødekommende & Dedikerede

Medarbejdere

Asgers Bar består af et dedikeret team, som er minded for god betjening og høflig servering. Vores Michelin kok kokkererer kvalitet til bordet. 

Hyggelig & tilbagelænet

Atmosfære

Citrontræer, musik i baggrunden, udsigt ud over havnen og vores autentiske pasta er alt sammen med til at skabe en italiensk helhedsoplevelse.

Asgers Bar

Bar med et spirende koncept

Asgers Bar i Kalundborg Havn slog for første gang dørene op i juli 2019. Asgers Bar blev til af den grund, at Kalundborg Havn manglede et lækkert sted med kvalitetsvin, høflig service og god mad ved bordene.

Blot få meter fra Asgers Bar, finder du Asgers Fisk, som dagligt drives af samme team. Asgers Fisk startede op for tre år siden i året 2017. Asgers Fisk er en fiskehandel med fiskeretter på menuen. Det var her, at de besøgende gæster begyndte at efterspørge et lækkert spisested med vin og tilbagelænet atmosfære.

En dag stod der et lokale ledigt få meter fra Asgers fisk, som der blev takket ja til. Asgers Bar serverede først tapas, senere blev der udvidet med burgermenuer, og i dag er der en Italiensk Michelin kok på stedet.

Asgers Bar serverer i dag en række autentiske italienske pastaretter, genkendelig kvalitetsvin, cocktails og selvfølgelig italienske desserter. Med åbne arme byder vi vores gæster ind til et par hyggelige timer. 

Cocktails & drinks

Vin

Italiensk cuisine

Take away

Gratis Wi-Fi

Mulighed for p-plads